Pretraži

Milica Todorović o glumačkom pozivu

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović posle dužeg vremena je već neko vreme sama, s obzirom na to da je navikla da je uvek u dugim vezama, a u jednoj emisiji je otkrila da li joj trenutna sloboda prija ili bi volela da ima nekoga pored sebe. 

  • Do skoro sam mislila da mi ne prija. Zato što ja nisam navikla da budem sama, jer sam uvek bila u vezama. Sad kada sam provalila koliko je dobro kada si sam, nekako počinješ više da voliš sebe, obraćaš pažnju na sebe, energija ti je sva usmerena ka sebi, tako da savršeno mi je – izjavila je pevačica.


Ona je objasnila i kako gleda na vezu i slobodu u istoj. 

  • Ja sam uvek slobodna. I kada sam u vezi ja sam slobodna. Nego čovek misli da kada je u vezi, da je u nekom kavezu, to je apsolutno pogrešno razmišljanje. Veza treba da je sloboda. Ne u smislu da se varamo, ali naravno da mogu da lajkujem nekom sliku i da kažem, e vidi kako je lep ovaj momak ili kako je lepa ova devojka, za to služe oči – rekla je Milica a na pitanje da li sme dečko da lajkuje sliku nekoj zgodnoj devojci odgovorila je kratko i jednostavno: ,,Apsolutno". 

Milica je po uzoru na svoje koleginice izgleda i ona krenula njihovim stopama, pa je tako trenutno u pregovorima za jednu seriju.

 – Imam pregovor za jednu seriju. Sastanak treba tek da se desi, pa ćemo da vidimo – zaključila je uz osmeh pevačica. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz