Pretraži

MILICA TODOROVIĆ NA UDARU TIKTOKERKI: Evo ko se našao uvređen pevačicinim skečom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/milicatodorovicofficial, fitnessbliznakinje

Milica je ovaj put na TikToku objavila snimak i izimitirala popularne TikTokerke Fitness bliznakinje.



Iako je ovaj klip izazvao pozitivne komentare i nasmejao mnoge koji su navikli na ovakav humor od strane pevačice, Natalija i Julija nisu ovo shvatile kao šalu te su na tom klipu ostavile komentar pun kritika na Miličin račun.

@milicatodorovicofficial Samo vegHetu. #vegeta #milicatodorovic ♬ original sound – HYPE TV

Bravo Mico, daj primer drugima da su došli na ovaj svet da imitiraju, ismejavaju i čude se drugačijin načinom života koji promoviše samo zdravlje. Zaista nam je žao svoj publicitet koristiš u ovakve svrhe, a verujemo da možeš mnogo bolje – napisale su one sa zajedničkog naloga.

@srdzans.official Ismevanje? 🤔 @Milica Todorovic @fitness.bliznakinje #milicatodorovic #fitnessbliznakinje #uskrs #jaja #imitacija #smeh #humor #balkan #komentar #balkantiktok #srdzans #srdzansofficial ♬ original sound – srdzans

Usledili su brojni odgovori koji su osudili ovakvu reakciju TikTokerki, a mnogi su naveli da devojke moraju naučiti da prihvate šalu na svoj račun.

Milica se ovim povodom nije oglašavala, a ubrzo nakon ovoga komentari su izbrisani, ali se ne zna sa čije strane je došlo do ovog poteza.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz