Pretraži

MILICA TODOROVIĆ ISKRENO O BIVŠIMA: ,,On je ostavio veliki pečat na mom srcu“

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović, uvek je bila u dugim vezama i živela je sa momcima, ali prošle godine odlučila je da krene da živi sama i da kupi sopstvenu nekretninu

– Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale, ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno. Ja moram to da kažem, jer je to istina ja sam normalno dete. Ja se i dan danas čujem sa svim svojim bivšim svekrvama. I sve svekrve mi kažu: ,,Ti si za mene jedina snajka koju priznajem!'' – rekla je pevačica. Ona je istakla da svaka ljubavna veza nosi nešto svoje i da se svaki put zaljubljujemo drugačije, ali da u njenom životu postoji jedna ljubav koju je baš živela

– Postoji jedna ljubav koju sam baš onako, živela. Tog gospodina sam baš jako volela i misilim da je on ostavio baš veliki pečat meni na srcu – rekla je Milica.

Milica kaže da je iz svake veze i od svakog dečka naučila nešto novo, prvenstveno jer su svi njeni momci bili umetnici, ali pomenula je i da je sela na konja i da Peru neće preskočiti. 

– Ljudi misle da se ja uvek šalim na njegov račun, ali zaista ne. On je lud kao struja. Ja volim da se zezam kada se spomene njegovo ime jer ja znam da se on svakako neće ljutiti – rekla je pevačica gostujući u jednoj emisiji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz