Pretraži

Milica Todorović i Petar Strugar počinju zajednički život, evo kakvi su im planovi

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar planiraju da uskoro počnu da žive zajedno, jer odlično funkcionišu u vezi i žele da je podignu na viši nivo.

——————– Sponsored ——————–

Milica i Petar su jako zaljubljeni jedno u drugo i ne razdvajaju se otkako su uplovili u romansu. S obzirom na to da im je veza stabilna i čvrsta, rešili su da ubuduće budu pod istim krovom.

Oni su se složili da je najbolje da se Milica preseli kod Petra, piše "Kurir Stars".– Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni – rekao je izvor za "Kurir Stars" i dodao:

  • Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja. Njih dvoje su za ovo relativno kratko vreme veze uspeli da odu na sva moguća mesta. Osim što je Petar odveo u Crnu Goru, idu na večere, žurke, u bioskop, kod prijatelja. Takođe, Milica je bila oduševljena njegovom ljubavlju prema konjima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz