Pretraži

„Patila sam se godinama“: Milica Todorović prošla kroz drastičnu promenu izgleda, pa progovorila o zdravstvenim problemima

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović u poslednjih nekoliko meseci je prošla kroz drastičnu promenu izgleda, a sada je pevačica progovorila o tome kako je dovela svoju liniju do savršenstva.

Milica je poslednjih nekoliko meseci vredno radila na novim projektima, a juče je izbacila jednu pesmu kojom je najavila svoju potpuno novu eru na muzičkoj sceni.

„Biću iskrena sa vama, kao i uvek. Ova pesma opisuje jedan deo mog životnog puta. Istom završavam jedno poglavlje i pripremam vam pesme koje toliko dugo čekate“, napisala je tom prilikom pevačica.

Foto: Youtube printscreen/AmiG Show

Ona je u spotu prošla i kroz vizuelnu transformaciju, te iako je ostala dosledna svojoj plavoj boji, ona je drastično skratila kosu i šiške. S obzirom na to da je Milica u poslednjih par meseci izgubila i višak kilograma sa kojim se borila u poslednje vreme, ona je sada progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se nosila.

„Ja to sve zovem nova era Milice Todorović, a to podrazumeva sve, kao što vidiš. Nisu magije, prosto sam imala veliku insulinsku rezistenciju, to je bio jedan zdravstveni problem za koji ja nisam znala. Patila sam se godinama, bila sam na raznim dijetama, smršala bih, ali bi se to brzo vratila. Sve je to zbog stresa“, rekla je Milica u „Ami G Show-u“ i istakla da je izgubila čak 15 kilograma viška.

„Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti“, priznala je ona, pa dodala da je smanjila količinu hrane koju unosi, ali da je povećala broj obroka u toku dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz