Pretraži

Milica Pavlović se zbog ovog postupka našla na udaru tviteraša!

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Naime, Milica Pavlović se provodi u Atini sa svojim prijateljima, a odatlu ju je njen prijatelj Zlatan snimio za svoj stori. 

  • Ma ko to ima najlepšu drugaricu? – napisao je on na snimku gde se vidi pevačica kako telefonira. 


Međutim, upravo zbog tog snimka našla u centru pažnje tviteraša. 

S obzirom na to da telefonira, a da se na telefonu vide aplikacije, mnogi su ovaj potez osudili da je namešten, te da pevačica zapravo nije telefonirala, već namerno pozirala za stori. 

– Al sto se Milica Pavlovic folira da telefonira dok je ovaj drug snima Kkortni Kardasijan na aparatima; Bukvalno ja kad prolazim pored ljudi koje znam al ne zelim da im se javim; Ma ko je to nama prisiljen da slika drugaricu za insta i da napiše imam najlepšu drugaricu – bili su neki od komentara koji su osudili pevačicu, dok su je drugi branili: 

– Kod mene na primer na telefonu postoji opcija da budes ovako na pocetnoj ili vrtis instagram itd, a poziv bude gore gde su obavestenja; Vi tviterasi vi ste najgore zlo hejtersko na svetu!!! Vama sve zivo smeta i sve zivo hejtate. Niste čuli da na ajfonu moze da se poziv stavi u pozadinu i da slušalica bude u cosku gore samo – pisali su oni koji su na Miličinoj strani. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz