Pretraži

Milica Pavlović otputovala kod dečka u Crnu Goru?

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Milica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko storija i pokazala fanovima da putuje avionom na jadransko primorje.

Kako domaći mediji prenose, Pavlovićeva i Nikolas vreme provode kod njega i uživaju u društvu njegove porodice, a ljubav više ne mogu da kriju i to ih čini veoma srećnima.



Budući da pevačica svoj ljubavni život čuva od očiju javnosti, ona dosad nije nijednom podelila njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, krajem prošle godine objavljeno je da se Milica dopisuje sa Nikolasom, sinom fudbalera Niše Saveljića. Tada je neimenovani izvor otkrio da su se oni upoznali u Crnoj Gori.

  • On, inače, već četiri godine živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je veoma vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Kada su se upoznali, ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko Instagrama da se dopisuju, on je bio kulturan i džentlmenski nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan – rekao je izvor za domaće medije.
Screenshot: Instagram/senoritamilica

Screenshot: Instagram/senoritamilica

 

Screenshot: Instagram/senoritamilica

Screenshot: Instagram/senoritamilica

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz