Pretraži

,,MILICA IMA ČUDNE IZBORE, IMENA IZ IGRE PRESTOLA“: Bore THCF i njegova supruga otvoreno o prinovi i imenima za svoje prvo dete

Showbiz
0
Photo: Promo

Oni u početku nisu želeli da obelodane lepu vest zbog Milice, koja je sada u šestom mesecu trudnoće.

  • Ja sam krila jer se nisam osetila spremnom. Prva je trudnoća, pa sam htela prvo da se ostetim spremnom, pa tek onda. Iskreno, izbegavala sam i neka pitanja "Koliko si trudna? Šta nosiš?" od nekih nebitnih ljudi. Od bliskih mi je to okej. Ipak imam 7,5 hiljada pratilaca i sada kada bi mi svako postavio to pitanje – objasnila je ona.


Par je priznao da još uvek ne zna koji je pol deteta, pa je progovorio o imenima o kojima su razmišljali.

  • Milica stvarno ima neke čudne izbore za imena, kao imena iz "Game of Thrones-a" ili "Lord of the Rings". Ja sa tim više ne mogu da se pomirim, pošto sam tradicionalista i za neka sam pristojnija imena – istakao je Bore, a Milica je otkrila koje ime se njoj sviđa.

  • Šta fali Arija Vujičić? – pitala je ona, posle čega je Bore dodao da je ona u jednom trenutku izmislila ime.

  • Gorija. 50% ljudi je za, 50% ne – kazala je ona.

Više detalja o novom albumu grupe THCF, koji će objaviti sledeće godine, i uspehu pesme "Problem manje" koja je izašla prošle godine na IDJVideos-u, ali i o Gagi Đoganiju, UkiQ i Sari Reljić saznajte u novom "IDJHOT-u", koji se premijerno emituje na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati, a na IDJTV-u petkom u 18 sati.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz