Pretraži

Milica Dabović se oglasila nakon što su je prozvali da je eskort dama

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Nakon što su se pojavile ove tvrdnje , Milica se oglasila i demantovala ove navode, tvrdeći da je ovo sve smišljeno kako bi se ukaljalo njeno ime i kako bi se ona kao ličnost diskreditovala.Naime, košarkašica je pozvala svoje pratioce da prijave ovaj lažni profil, a sada je progovorila o neprijatnosti koju je doživela jer je neko očigledno hteo da je diskredituje.

– Kada sam videla da je taj profil neko napravio, jako sam se iznervirala. Ne mogu da verujem da bilo ko ima vremena takve stvari da radi. Ne znam zašto udaraju na mene. Ja sigurno godinu dana nisam izašla u grad, sama odgajan svog sina, borim se za svoju porodicu. Uskoro kreće i kamp koji držim, ja radim sa decom, zato je to naročito loše. Pokrenula sam i svoju modnu liniju. Udaraju na osobu koja vodi sasvim normalan život – rekla je Milica za medije i dodala:

  • Užas je što sada niko nije zaštićen, ovo što se meni desilo dešava se mnogim devojkama i neko zaista mora da stane na put ljudima koji na taj način žele da kompromituju žene. Ja sumnjam da je ovaj profil napravio moj bivši partner, već sam sa njim imala slične situacije – zaključila je Dabovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz