Pretraži

Bazen, kameni zidovi i uživanje: Milan Stanković nakon obilaska manastira rešio da se opusti, pa pokazao gde odmara (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:milanstankovic

Pevač Milan Stanković nakon fotografija manastira i crkvi rešio je da poseti nešto drugačiji ambijent, zbog čega je fotka sa odmora privukla veliku pažnju njegovih pratilaca.

Pre nekoliko godina na razočarenje mnogobrojnih fanova, pevač Milan Stanković se povukao sa javne scene. Odlučio je da odustane od muzičke karijere i izbegava medije, čime je samo postao česta tema istih.

Takođe, njegove objave na Instagramu su postale sve ređe, i premda tek s vremena na vreme objavi neki story na Instagramu, njega na ovoj društvenoj mreži i dalje prati preko 240 hiljada fanova koji željno iščekuju svako njegovo novo oglašavanje.

Njegove objave su u poslednje vreme uglavnom uključivale fotografije manastira koje je pevač obilazio, zbog čega se spekulisalo da on planira da upiše Bogosloviju, pa čak i da se zamonaši, ali je sada potpuno drugačijom objavom, koja podeća na „starog“ Milana privukao veliku pažnju fanova.

Foto:Printscreen/Instagram:milanstankovic

Naime, on je pokazao kako odmara u vrelim letnjim danima, pa je fotografisao bazen, pored kojeg su stajale estetične ležaljke, a u pozadini su se mogle videti palme i kameni zid, a sve je odavalo utisak pravog luksuza.

Premda se dugo nije oglašavao na društvenim mrežama, ono što je za fanove pravo iznenađenje jeste da je ovo njegovo, već drugo oglašavanje u poslednjih petnaest dana.

Pre samo dve nedelje on je takođe postavio nove storije na svom Instagram nalogu. Milan je tom prilikom fotografisao sadržaj koji su fanovi često viđali kod njega – manastire, ipak sama činjenica da se posle dužeg vremena oglasio, je oduševila njegove fanove.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

Podsetimo se, fanovi nisu jedni koji su se razočarali nakon što se Milan povukao iz javnosti. Tu vest nije sa oduševljenjem prihvatila ni njegova bivša devojka, pevačica Rada Manojlović koja je jednom prilikom govorila o njemu i istakla kako nikako ne bi volela da se on zamonaši, već da nekako pronađe kompromis između pevanja i manastira.

„Potrudiću se da on ne ispuni tu svoju želju. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Milan mi je objasnio da ljudi iz manastira ne vole kada ja pričam o njemu i svemu tome, ali ja sam medijum između njega i novinara. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira. U redu je da u manastir ide turistički, na neki odmor, piknik, na desetak dana i da se vrati. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga videla. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu“, rekla je ona tom prilikom za „Informer“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz