Pretraži

MILAN STANKOVIĆ ZATRAŽIO SAVET ZA ZDRAVSTVENI PROBLEM: Odgovori koje je dobio ostavili su ga bez teksta – ovo nije očekivao! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milanstankovic

Poznati pevač Milan Stanković ima probleme sa sinusima, pa je od svojih pratioca na Instagramu zatražio savet kako da se leči, ali mnogi njegovi fanovi veruju da postoji samo jedan lek.

Milan se već pre nekoiliko godina povukao sa javne scene na razočarenje mnogih, a od tada, iako pokušava da izbegne medije, ipak je česta tema istih. Nakon njegovih hodočašća i posetama svetim mestima, pojavile su razne priče – od toga da će da se zamonaši, do toga da je upisao bogoslovski fakultet. Ipak, sa druge strane, nakon što je osvanuo jedan snimak sa venčanja na kom je Milan zapevao, pojavile su se priče da se ipak vraća na muzičku scenu. Ovo je svakako nešto što mnogi njegovi fanovi priželjukuju, a izgleda i smatraju najboljim lekom za njega.

Naime, pevač se na Instagramu požalio kako ima problem sa sinusima i upitao svoje pratioce da li znaju neki lek koji bi mu pomogao pri rešavanju ovog problema.

Ubrzo nakon ove objave, pevač je dobio gomilu komentara i preporuka. Neki su davali savete vezane za lekove, poput jednog koji glasi:

– Toplota…Inhaliranje kristalima mente…

Ipak, većina njih je smatrala da postoji jedan lek koji može da izleči sve, a to je muzika.

– „A pesme?“ , „Back to Estrada“, „Tvoja pesma Masina i Face“, „Jedan album“, „Pevaj, nas da lečiš“, „Druže vrati se na scenu, izlečićeš sve nas“, bili su samo neki od komentara koje je dobio, a koji su vezani za njegovu muziku, a ostale kmenatre možete pogledati u galeriji ispod.

Ovim „preporukama“ publika je jasno stavila do znanja da bi volela da se Stanković vrati na muzičku scenu.

Podsetimo se, fanovi nisu jedni koji su nezadovoljni Milanovim povlačenjem, i kojima se ne sviđa ideja da se pevač zamonaši. Njegova bivša devojka, Rada Manojlović je nedavno govorila o njemu, pa je tom prilikom istakla kako nikako ne bi volela da se on zamonaši, već da nekako pronađe kompromis između pevanja i manastira.

– Potrudiću se da on ne ispuni tu svoju želju. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Milan mi je objasnio da ljudi iz manastira ne vole kada ja pričam o njemu i svemu tome, ali ja sam medijum između njega i novinara. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira. U redu je da u manastir ide turistički, na neki odmor, piknik, na desetak dana i da se vrati. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga videla. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu – rekla je Manojlovićeva tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz