Pretraži

Skinula se u kupaći, a jedan detalj privukao pažnju svih: Mia Borisavljević u izazovnom izdanju pokazala savršenu figuru (FOTO)

Showbiz
0

Mia Borisavljević oduševila je sve na društvenim mrežama kada se skinula u kupaći i pokazala rezultate višegodišnjih napornih treninga.

Poznato je da se pevačica pre nekoliko godina upustila u biznis sa suprugom i otvorila studio za vežbanje. Ona je pevačku karijeru stavila u drugi plan i posvetila se vođenju ovog privatnog posla, a o njenom uspehu svedoči to što je tokom godina otvorila još nekoliko studija širom Srbije.

Mia takođe važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa naših prostora, a ona je nakon dve ćerkice uspela da povrati svoj izgled i dovede ga do savršenstva.

Tako se sada pohvalila svojim izvajanim telom na društvenim mrežama, a svoju vitku figuru dodatno je naglasila zanimljiv komadom nakita koji je privukao pažnju mnogih.

Pevačica se usnimila u jednostavnom crnom kupaćem kostimu koji je savršeno istakao njen bujni dekolte, a njen ravan stomak i uzak struk dodatno je naglasio lančić oko stomaka sa upečatljivim zelenim kamenom.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Mia je ispozirala u ogledalu i time privukla veliku pažnju pratilaca, a ovo nije prvi put da izaziva komentare svojim izgledom, te njeni fanovi neretko pokazuju divljenje načinom na koji pevačica i mama dve devojčice održava figuru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz