Pretraži

Emotivan dan u domu poznate pevačice: Mia Borisavljević ponosno pokazala mezimicu, pa otkrila sve o njenom velikom koraku (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Miu Borisavljević i njenog supruga Bojana Brujić danas očekuje veliki i emotivan dan i to vezan za njihovu stariju ćerkicu Emu.

Poznato je da Mia i njen suprug uživaju u skladnoj ljubavi punih 12 godina. Pored pevačkog posla kojim se oboje bave oni su započeli i privatni biznis, te su širom Srbije otvorili nekoliko centara za treniranje. Ipak, kruna njihove ljubavi nisu poslovni uspesi već dve ćerkice, Ema i Tea.

Danas je u njihovom domu važan dan, s obzirom na to da je danas prvi dan školske godine, a malena Ema kreće u prvi razred. Ponosna mama je podelila sliku ćerke u majici za đake prvake. „Prvaci su uvek najbolji“, piše na majici devojčice. Mia je takođe naslednici vezala dugačku kosu u dva repa i pripremila je za prvi dan.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

S obzirom na to da je više puta u medijima pričala o tome koliko joj je uloga mame promenila život, kao i koliko je vezana za ćerkice sa kojima neretko kači slike na društvenim mrežama, očigledno je da pevačica vrlo emotivno doživljava i ovaj dan poput mnogih drugih žena.

Podsetimo, Mia je nedavno govorila o braku i porodici, te je tom prilikom otkrila i kako se ona i njen suprug Bojan trude da vaspitaju devojčice, odnosno ko je strožiji.

Kako kad… Zavisi od situacije, ali se trudimo da jedno drugo podržimo i u odluci da ih kaznimo i da ih nagradimo. Nikada ne idemo jedno protiv drugog, posebno ne pred njima. Deca vole da manipulišu, pa kad kod jednog roditelja nešto ne može, oni probaju kod drugog. E, kod nas toga nema. Kako kaže tata, tako kaže i mama. I obrnuto“, rekla je ona tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz