Pretraži

MI SMO GA UVUKLI U SVET ESTRADE, A ON NAM JE TAKO VRATIO: Sani Trik Fx iskreno o konfliktu sa Vukom Mobom

Showbiz
0
Photo: Youtube/ Blic/ IDJVideos.TV

Naime, Trik Fx i Vuk Mob su na ratnoj nozi od kada je Vuk svoju pesmu ,,Nevaljala" prodao drugoj pevačici, umesto da je da Nataliji. 

Ona je ponovo podsetila javnost na ovaj nemili događaj, tako što je podelila fotku na svom Instagram storiju, gde se jasno vidi da je ona bila prva koja je snimila pomenutu numeru, što je Vuk okarakterisao kao "menopauzu". Međutim, ni Natalijina jača polovina nije ostala dužna, te se i Sani ekskluzivno za IDJTV oglasio povodom ovoga:

  • To su sve klinački komentari. On je pokazao tu kakva je osoba, pokazao je svoju ličnost. Ja mu zapravo ne zameram ništa, ali to je projekat na kom smo zajedno radili. Ne bude ti baš svejedno kada sa nekim radiš na nečemu bukvalno celu noć, od deset uveče do pet ujutru i on te tako izradi i još ti traži toliku sumu za nešto što ste zajedno napravili. Zajedno smo učestvovali u tome, a on tako da nam vrati. Možda je on zbog nečega mislio da neko drugi može bolje da iznese pesmu, ali činjenica je da ju je Natalija prva snimila, počinje Sani. 

Dvojac Trik Fx ne krije da su povređeni postupkom svog nekadašnjeg prijatelja, pogotovo jer su oni zaslužni za to što je Vuk ušao u svet estrade. 

  • Mi kada smo snimili naš duet ,,Manijak" učinili smo mu uslugu. Mi smo ipak bili ime već tada, nas su svi znali, a on je bio niko. Bio je totalno nepoznat narodu, a mi smo mu pomogli. Nikada mu nismo tražili kontra uslugu. I tako nam vraća. Mi se uvek trudimo da pomognemo mladim ljudima, koji su novi u ovom poslu, neke pesme bolje prođu, neke ne. Ali to je posao. Ima dosta novi lica i novih saradnika, a ovo će nam služiti kao opomena za ubuduće. Da je neko drugi bio u pitanju, ne bilo nikakvih problema. Rekao bih ,,Hvala ti, nećemo te više nikad zvati" i to bi bilo to, ali ovde je situacija ipak drugačija. 

Od samog početka ovog konflikta Sani kaže da ga Vuk Mob nikada nije pozvao, već da to umesto njega radi njegova mama i naglašava kako ga to jako nervira. 

  • Smeta mi što me zove njegova mama. Zašto me on sam ne pozove? Ja nemam ništa protiv njega i njegove ekipe, naprotiv, i dalje su nam dragi, ali situacija je trenutno ovakva. On ako želi da se čujemo neka me sam pozove, a nje njegova mama.

Popularni dvojac koji je harao devedesetih i dvehiljaditih godina ističe da oni nisu zlopamtilo, i da čak ne isključuju mogućnost ponovne saradnje u budućnosti. 

Screenshot: Instagram/ natalijatrikfxofficial

Screenshot: Instagram/ natalijatrikfxofficial

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz