Pretraži

,,MI SMO DVE POTPUNO RAZLIČITE LIČNOSTI“: Ovako je Ivana pričala o suprugu Sha (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Mediji proteklih dana bruje o njegovom odnosu sa učesnicom rijalitija Tarom Simov, a pojavili su se i naslovi da je Sha pomenutu devojku oslovio sa "moja devojka".

 


Iako su naslovi sve češći, Nenadova žena se i dalje nije oglasila povodom reperove navodne afere, ali je ekskluzivno za IDJTV jednom prilikom progovorila o njihovom odnosu i kako gleda na to što mediji pokušavaju da od njega "naprave ono što nije". 

Ima mnogo kompromisa, mnogo strpljenja i mnogo truda. Nas dvoje smo dve potpuno dve različite  ličnosti. On je neko ko je iz javnog sveta, a ja sam bila neko ko je sasvim sa strane – rekla je ona za IDJHOT, pa dodala:

– Mediji guraju priču koja im ide, ali meni se nije svidelo to što su oni njega počeli da predstavljaju kao nekog potpuno drugačijeg čoveka. On je iz bloka, sasvim normalno biće, a počeli su od njega da prave polu nasilnika. Pa su okrenuli da je on zao čovek, da ne poštuje porodicu, mene. 

Iako imaju dogovor da se Ivana ne oglašava u medijima, situacija koja je eskalirala i izrevoltirala Nenadovu suprugu je izjava da par ne može da ima decu. 

– Jedna stvar da bude svima jasna ja sam zdrava i mogu da imam decu kao i Nenad! To što ih nemamo vas ne zanima razlog, nevaspitani ljudi to se i ne pita! A ovo go*no će za ovo popiti jednu tužbu od mene! – napisala je ona na Insta storiju tada.

Njenu izjavu o odnosu sa mužem možete pogledati u ovom izdanju IDJ HOT emisije. 

https://youtube.com/watch?v=DUEZQvX0dlA%3Fstart%3D1207

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz