Pretraži

„MI NISMO U RATU“: Jovana Pajić otkrila da joj je Sale Tropico kupio poklon za Dan žena

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Iako su se nakon njihovog razvoda pojavile spekulacije da je par ostao u lošem odnosu, oni su odmah prekinuli te priče, napominjući da su se rastali u dobroj atmosferi i da su ostali prijatelji.

Sale je povodom Dana žena nastupao u jednom beogradskom tržnom centru, a iz publie ga je bodrila, među brojnim fanovima, i bivša supruga Jovana.



Ovaj njen potez mnoge je iznenadio te je ona sada rešila da objasni u kom svojstvu je prisustvovala koncertu.

Kako kaže, došla je kao pevačev prijatelj.

  • Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)… Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu, da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo – kazala je pevačica za "Premijeru", a potom otkrila da joj je bivši suprug kupio poklon za 8. mart:

  • Kaže da jeste, ali ja to još uvek nisam videla! Kao: "Zboravio sam kod kuće", znaš! Nisam još videla šta je u pitanju, verovatno je neka fora, štos.

Podsećamo, Sale je prethodno za medije rekao da je Jovani za poklon kupio knjigu – "12 pravila za život protiv haosa".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz