Pretraži

„Mesto gde pripadam“: Manekenka i supruga proslavljenog košarkaša podelila prizore koji oduzimaju dah, pa pokazala kako uživa u naručju supruga (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović otputovali su na romantično putovanje, a manekenka je fotografijama sa suprugom oduševila i raznežila pratioce.

Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović, već više od deset godina uživaju u skladnoj vezi, a vrlo brzo po stupanju u vezu su otpočeli zajednički život zbog Nemanjinog angažmana u inostranstvu.

Njihov odnos može poslužiti kao primer mnogima, a ovaj srećan par je 2020. godine izgovorio sudbonosno „da“, da bi u avgustu 2022. godine upriličili crkveno venčanje i veliko svadbeno veselje.

Kao kruna njihove ljubavi došla je ćerka Talija kojoj je par nedavno proslavio prvi rođendan, a malo nakon toga usledila je proslava i u čast košarkaševog rođendana.

Njihova sreća je i više nego vidljiva, a manekenka putem društvenih mreža neretko deli njihove zajedničke momente, a sada je sve oduševila i estetičnim objavama sa odmora.

Naime, poznati par je otputovao u Dorotu, naselje u Kotoru koje izgleda kao iz bajke. Mina je na svom Instagram profilu objavila snimak morksog pejzaža, a u opisu je napisala da je to njeno najsrećnije mesto.

Nakon toga su se ona i njen muž provozali na Vespi dok je more bilo ispred njih, Mina je snimila ovaj poseban momenat, pa je napisala:

„Gde ja pripadam“, dodala je ona, pa ovaj niz objava upotpunila fotografijom njihove naslednice koja uživa u kupanju na moru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz