Pretraži

“Mesecima nije izlazila iz kuće“: Senidini sugrađani otkrili istinu o njenom životu i tragediji koju je doživela

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:senida_h

Poznata pevačica Senida retko otkriva detalje o svom životu, te svoju privatnost drži u tajnosti, međutim u javnost su dospele do sada nepoznate informacije o njenom odrastanju, porodici i teškom gubitku.

Senida važi za jednu od poznatijih pevačica na našoj sceni, svojom pojavom i glasom pleni sve, te ne iznenađuje što je mnogi obožavaju.

Svi su navikli da njene pesme budu emotivne, ali niko nije znao da li su one zapravo nekome posvećene i da li su to njene lične emocije, međutim u jednom gostovanju ona je otkrila da je upravo muzika njen beg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

– Bežim od problema i emocija da se ne bih srela sa njima i sa bolom. Dese se sitnice da me izbace iz takta. Najbolnija stvar u mom životu je svakako gubitak roditelja. Kao mala sam izgubila oca i onda kada sam sa dvadeset sedam godina ostala bez mame, kada mi je trebala, nje više nije bilo. Bežala sam dugo od toga…Kada pevam emocije vučem iz svega što mi se dešavalo u životu – ispričala je Senidah u emisiji „Blic dan“.

Nedavno su i njeni sugrađani progovorili o njoj, pa su otkrili do sada nepoznate detalje o Senidinom životu.

– Senida je super devojka. Jako mi je drago i svi smo ponosni što je uspela i što je popularna ne samo kod nas već i u regionu. Zaslužila je. Skroz je prirodna i, iako na televiziji deluje hladno, u privatnom životu je potpuno drugačija priča. Stalno ide u centar i šeta, uvek nosi neku široku odeću. Uvek popriča sa svima koji joj priđu, pozdravi se i slika. Viđam joj ponekad i dečka. Deluju baš zaljubljeno, ovde se i ne kriju. Drže se za ruke, ljube se, kao i sav normalan svet. Ona često putuje u Crnu Goru kod njega. Kod nje je stalno i sestra, nerazdvojne su i ona je najzaslužnija što ljudi sad znaju ko je Senida – rekao je jedan mladić, a komšinica je otkrila i neke potresne detalje iz pevačicinog privatnog života:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

– Njoj je otac poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je bila mala. Majka joj je tad bila teško povređena, a sestra je ostala u komi. Ona je, sva sreća, tad prošla bez povreda. Njoj je ta tragedija obeležila život. Mislim da se nikad od nje nije oporavila u potpunosti. Pre desetak godina, mislim da je ona tad imala 27, ostala je i bez majke, koja joj je bila najveći životni oslonac i podrška. To je baš teško podnela. Bila se zaključala u stanu i mesecima nije izlazila iz kuće. Jako su bile vezane, a Senida danas toliko liči na pokojnu majku da je to neverovatno. Kao da su bliznakinje. Kad nju vidim, kao da joj vidim majku – ispričala je komšinica, prenosi Telegraf.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz