Pretraži

MESEC DANA KASNIJE: Vesna Đogani progovorila o odnosu sa Đoletom nakon priča da ju je prevario

Showbiz
0
Photo: Instagram/ djoganivesna

S obzirom na celokupnu situaciju sa koronavirusom, mnogi događji, koji su okupljali veći broj ljudi nisu mogli da se održavaju. Pevačica Vesna Đogani pošto je prisustvovala jednom takvom, posle dužeg vremena, otkrila je da li su joj isti nedostajali.

– Generalno nisam ni išla na neka dešavanja u gradu, jer nisam imala vremena. A sada zbog cele ove priče imam vremena, a Cviju ličnu poznajem, pa mi je bilo simpatično da ispoštujem ovaj događaj – izjavila je pevačica za domaće medije. 

S obzirom na to da je došlo do popuštanja nekih mera i da sve polako počinje da se vraća na staro, pa i nastupi pevača, Vesna je rekla više o tome na čemu trenutno radi i da li je spremna za nastupe. 



– Nastupi su počeli, a trenutno radim na izdavanju svojih trepavica i na snimanju novih pesama. Biće tu još nekih anagažmana što se tiče influenserskog života, tako da svašta nešto se dešava – otkriva Đoganijeva.

I naravno na samom kraju Vesna je progovorila o temi koja je uzburkala javnost, navodnoj prevari njenog supruga Đoleta.

– Sve se smirilo, sad je sve okej, to je to, situacija je super. Ružni komentari me ne dotiču, to je njihova stvar – zaključila je pevačica na  kraju razgovora. 

Photo: Instagram/djoganivesna

Photo: Instagram/djoganivesna

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz