Pretraži

„MENE TO NE REMETI, KAO NI NJU“: Mahrina i Din progovorili o bivšim ljubavima, pa otkrili zašto su krili vezu (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Mahrina, drugoplasirana učesnica prve sezone takmičenja, i Din upoznali su se na audicijama za drugu sezonu, kada su stupili u kontakt, a potom i u vezu.Ipak, oni su mesecima svoj odnos vešto krili od očiju javnosti, a sada su samo za naše kamere otkrili zašto su se odlučili na ovaj korak.

Meni je bila želja da možemo da započnemo vezu, da stvorimo neku bazu, da izgradimo poverenje, pre nego što neko drugi uopšte ima mogućnost da proba da pokvari ili bilo šta. Mislim da smo shvatili da je ovo pravi trenutak, da smo jaki da ne može baš niko ništa da nam poljulja – rekao je Din, a Mahrina se potom nadovezala i navela i IDJShow kao jedan od razloga.

To je bio jedan od razloga, a drugi razlog je bio to što smo želeli da se on pojavi na audiciji za IDJShow kao Din, kao umetnik koji ima mnogo toga da ponudi publici i da publika njega tako upozna, a ne kao mog dečka jer publika treba da vidi ko je on zapravo. 

S obzirom na to da su Mahrinine dve prethodne veze bile javne, sa muzičarem Hennijem, a potom sa kolegom iz takmičenja Wajzem, oni su sada otkrili da li je nko od njihovih bivših ljubavi probao da se umeša u ovaj odnos.

Uvek je tu neko sa moje ili njene strane, neki bivši partneri koji vide da si srećan i ako sam možda nije srećan/na onda se nešto kaže, proba da se umeša, ali mene to ne remeti, kao ni nju, tako da to se dešava. Uglavnom smo mnogo pozitivnog feedback-a imali. Stvarno, ljudi iz njenog okruženja, kao i mog, moji roditelji su stvarno nju zgotivili – rekao je Din.

Šta su to još oni otkrili o svom odnosu, o samom takmičenju, kao i pstale vesti iz showbizz-a možete pogledati u novom izdanju IDJHot-a, voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz