Pretraži

Megan i Hari proneverili 4 miliona dolara iz svoje humanitarne fondacije?! Glasine o padu i „mutnim“ poslovima poznatog kraljevskog para sve glasnije

Showbiz
1
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glasine o padu i „mutnim“ poslovima princa Harija i Megan Markl sve glasnije, a sada mnogi sumnjaju da su oni proneverili 4 miliona dolara iz svoje humanitarne fondacije.

Glasine o padu poznatog kraljevskog para, princa Harija i Megan Markl sve su glasnije. Naime, nedavno ih je nakon njihove zapažene turneje po Kolumbiji dočekala drama, kada su se pojavile informacije da striming gigant Netflix „verovatno neće“ obnoviti ugovor vredan više miliona dolara kada istekne sledeće godine.

Nakon ovoga pojavile su se i priče da su im zbog pada popularnosti mnogi ljudi sa A liste okrenuli leđa, među kojima se pronašla i Kris Džener, a sada su stvari otišle korak dalje.

Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Naime, sada se pod lupom javnosti našla njihova fondacija „Archewell“ i to nakon što je otkriveno da u najnovijem poreskom izveštaju nedostaje više od 4 miliona dolara. Ova situacija zbunila je mnoge, koji se pitaju kuda je novac otišao.

Ovaj propust je definitivno došao u pogrešnom trenutku s obzirom na činjenicu da je njihova fondacija ranije ove godine proglašena kao delikventna, te da je tek nedavno dobila dozvolu da ponovo prikuplja i troši novac, prenosi Dejli Mejl.

Njihova fondacije u poslednje vreme neretko dolazi u „nezgodne“ situacije. Samo u poslednje dve godine primila je dve uplate veće od 6 miliona od kojih se nijedna nije pojavila u poreskim izveštajima, mada neki veruju da su prosto date anonimno preko posredničkih organizacija.

Ove godine ranije njihova organizacija je takođe bila na udaru kritika i sumnji u regularnost poslovanja zbog nepravilnosti u podnošenju godišnjeg izveštaja i plaćanja taksi.

 

Komentari (1)

  1. Kamila i Kejt vuku za nos ona dva slabića i orkestriranu kampanju protiv Megan prevashodno. Sve zbog rasističkog pogleda na svet. Tek u kraljevskoj porodici ima svega i svačega o čemu se ćuti jer može da se završi negde pored puta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz