Pretraži

Veliki pad Megan Markl: Otkazani ugovori, propali poslovi, a sada ni Kris Džener neće da čuje za nju

Showbiz
0
Credit: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl se suočavaju sa novim problemima sa striming platformom Netflix, a istovremeno insajderi navode da je ovo početak kraja Marklove s obzirom na to da ju je i Kris Džener po svemu sudeći napustila.

Njihova zapažena turneja po Kolumbiji prošlog meseca podelila je javnost – čak su se pojavile i sumnje da bi posledice putovanja princa Harija i Megan Markl mogle biti „opasne“ po monarhiju.

A kada su se vratili kući, u svoju vilu u Montesitu, dočekala ih je još jedna drama, kada su se pojavile informacije da striming gigant Netflix „verovatno neće“ obnoviti ugovor vredan više miliona dolara kada istekne sledeće godine.

Ova vest je stigla nakon što je otkriveno da je Meganina kulinarska emisija odložena do 2025. zbog problema sa autorskim pravima. Sada, dok Hari i Megan – koji su prošlog juna izgubili ugovor sa Spotify-jem vredan 15 miliona funti – ponovo traže nove izvore prihoda, dok im saveznici iz Holivuda polako okreću leđa, izvor otkriva da su ih odbacili i brojni poznati sa takozvane A liste, uključujući i glavu Kardašijan-Džener klana, Kris Džener.

Jedan insajder kaže: „Kris ih nije bukvalno odbacila, ali je sigurno stavila pauzu na planove za koje se pripremala da ih ostvari sa njima – čini se da Megan više nije deo njenog uskog društvenog kruga.“

„Danas ne vidite Megan i Harija na pozivnicama i spiskovima, a Kris je prestala da se hvali projektima koje su imali u planu. To je veoma očigledan pomak u odnosu na pre samo nekoliko meseci.“

Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Kris – koja je poznata po svojoj nemilosrdnosti u poslu nakon što je izgradila Kardašijan-Džener carstvo procenjeno na blizu 2 milijarde funti – nije mogla da ne primeti pad popularnosti Saseksa.

Izvor kaže: „Kris ima mnogo obaveza, ali ljudi ne mogu da ne pomisle da ih je odbacila jer je videla katastrofalne rezultate istraživanja javnog mnjenja o poznatom bračnom paru.

A s obzirom na to da se govori da je Megan imala ambicije da ona i Hari slede stope Baraka i Mišel Obame sa svojom fondacijom Archewell, izvor kaže da je Marklova sada „ponižena“ očiglednim odbijanjem od strane Kris, nakon što je ciljala na „mnogo više“ od rijaliti programa.

„Bez sumnje su mislili da su malo spustili svoje standarde povezujući se sa Kardašijanovima, tako da je odbijanje od njihove strane prilično veliki udarac,“ nastavlja insajder.

„Megan i Hari su ciljali mnogo više na moćnike kao što su Obame, Klunijevi i drugi A-listeri. Ali Megan je na kraju prihvatila ideju i bila uzbuđena zbog rada sa Kardašijanovima jer imaju tako dobar rekord u izgradnji brendova.“

„Zato je za nju to što su je odbacili posebno ponižavajuće.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz