Pretraži

MEGAN MARKL KOPIRA PRINCEZU DAJANU? Dele sličnu sudbinu, ali i modne kombinacije (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Fuchsia co

Megan Markl definitivno važi za damu od stila, što je mnogo puta i dokazala svojim odevnim kombinacijama koje su sve ostavljale bez daha.



Međutim, ono što su ljubitelji kraljevske porodice primetili je da ona često bira odevne komade koje je nosila Harijeva majka, nastradala princeza Dajana.

Megan je u više navrata nosila Dijanin nakit, a fanovi su zaključili kako joj ona na taj način odaje omaž, kao što je to bio slučaj s čuvenom Cartier narukvicom koju je ponela u čuvenom gostovanju kod Opre.

Takođe, poznato je da je vojvotkinja na venčanju sa Harijem ponela isti detalj koji je na svom venčanju nosila mladoženjina majka, princeza Dajana, a u pitanju je tijara iz kraljevske porodice.

Screenshot: Youtube/Irene Van Laar

Screenshot: Youtube/Irene Van Laar

 

Osim nakita, vidna je i sličnost odevnih kombinacija, a poslednja u nizu je ona kada je kraljica Elizabeta preminula i kada je porodica govorila u njenu čast.

Tako, na snimku koji je osvanuo na Tiktok-u vidimo da se Marklova odlučila za crnu haljinu, kaput i veliki šešir, ali i detalj u vidu crvenog cveta na kaputu. Gotovo identičnu kombinaciju nosila je i nekadašnja princeza.

Ove sličnosti su se veoma dopale korisnicima društvenih mreža, te su mnogi komentarisali da Megan i Dajana, osim stajlinga i modnih kombinacija, dele i sličnu sudbinu, te da obe nisu najomiljenije osobe u porodici, kao i da su se obe borile sa osećajem usamljenosti i depresijom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz