Pretraži

Megan Markl ima novo zanimanje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Fuchsia co

Megan i princ Hari, njen suprug objavili su da pripremaju animiranu seriju pod nazivom ,,Pearl"

Reč je o zajedničkoj produkciji ,,Archewell Productions-a", firme vojvotkinje i princa, kao i još jedne produkcijske kuće na čijoj će se platformi emitovati sama serija. 

U saopštenju produkcijske kuće piše: "Porodična serija “Pearl” pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju".



Megan neće biti jedini producent koji radi na ovom projektu, zajedno sa njom na mestu producenta biće Dejvid Furniš, Kerolin Soper, Liz Gerbus, Den Kogan i Amanda Rinda. 

Kako prenose mediji, Megan je izjavila: "Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će “Archewell Productions” u partnerstvu s moćnom platformom i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju".

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa prošle godine su potpisali višemilionski ugovor, a prema ugovoru njihova kuća trebala bi da snima dokumentarne serije, dokumentarce, igrane filmove, dečji program, scenarističke emisije, za jednu od najvećih striming platformi. 

Njihova prva dokumenarna serija pod nazivom ,,Heart of Invictus", u kojoj je trebao da se pojavi i princ Hari, bila je najavljena za prošlu godinu, ali je snimanje odloženo.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz