Pretraži

Megan Foks priznala da zbog ovih svojih kontroverznih izjava više ne pije

Showbiz
0
Photo: Instagram/meganfox

U nedavnom intervjuu za "Who What Wear", Megan se osvrnula na mnogo različitih modnih izbora koje je imala tokom ovih godina, ali kada je došla do haljine koju je nosila na dodeli Zlatnog globus 2009. zastala je, pa pomenula svoje kontroverzne izjave koje je te noći rekla na crvenom tepihu nakon što je popila.

  • Sedela sam za stolom sa Blejk Lajvli i sa članovima benda Jonas Brothers – rekla je Foks.

  • Na tom događaju uvek stave te džinovske boce šampanjca "Moet" na sto, kojih sam popila nekoliko. Sad ne pijem i zato sam bila ratoborna i rekla sam gomilu s*anja koje nije trebalo da kažem na crvenom tepihu nakon toga. Mislim da sam imala puno problema zbog onoga što sam rekla na crvenom tepihu na ovom događaju. Ne sećam se zašto, ali znam da jesam – priznala je glumica.Na video snimku koji je TMZ dobio na trenutak, a na koji se Megan poziva, viđena je tokom intervjua na crvenom tepihu, gde je razgovarala sa voditeljkom Đulijanom Rancic.

Nakon što ju je Đulijana nazvala "lepom", glumica joj je odgovorila na neobičan način.

 – Prilično sam sigurna da sam dvojnik Alana Alde. Ja sam transvestit. Ja sam muškarac. Ne, tako sam bolno nesigurna da sam na ivici povraćanja upravo sada. Tako sam užasnuta da sam ovde i postiđena i uplašena – rekla je tada.

Foksova je takođe komentarisala kako „stvarno želi grudi Selme Hajek“, i kako njen tadašnji dečko (sada već bivši suprug), Brajan Ostin Grin, nije želeo da joj bude pratnja te večeri jer kao muškarac "ima ego“. Takođe je govorila o svojoj veličini struka i našalila se kako gladuje kako bi ostala mršava, pre nego što je pričala o tome kako "intezivno" radi pilates.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz