Pretraži

MEDIJI BRUJE: Tejlor Svift ubeđuje dečka da je venča, evo na koji način (VIDEO)

Showbiz
0
Instagram

Tejlor Svift već dugi niz godina uživa u vezi sa Džoom Alvinom, ali detalje o njihovoj romansi vešto čuva od javnosti.

——————– Sponsored ——————–


Mediji pokušavaju da saznaju više o popularnom paru, kao i o njihovim planovima za budućnost. Tejlor ne želi ništa da otkriva, ali je svojom poslednjom pesmom "Lover" podstakla priče kako želi da se uda što pre.

Prema navodima pripadnika sedme sile, pevačica nagovara svog izabranika da se venčaju svojim numerama sa poslednjeg albuma.

Magazin Life & Stile-u piše da su stihovi pevačicine nove pesme „Lover“ sa istoimenog albuma jasan pokazatelj da želi da ode pred oltar sa svojim dečkom.– Volela sam te tri leta, ali ih želim sve. Volim šljašteće stvari, ali sa tobom bih se venčala i sa papirnim prstenom – reči su njene pesme.

Magazin piše kako je Tejlor osmislila bajkovito venčanje na kojem će blistati u velikoj, beloj haljini, dok će pred njom biti ogromna torta. Pevačev plan, prema tabloidu, jeste da održi ceremoniju u dvorcu u blizini rodnog mesta u Londonu.

Većina njenih prijatelja je već u braku i osnivaju svoje porodice, što je jedan od glavnih razloga zbog kojeg Tejlor vrši pritisak na partnera.

– Srećom, Džo ima nameru da ostatak života provede sa Tejlor. On samo čeka savršen trenutak da postavi pitanje – dodaje izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz