Pretraži

MEDIJI BRUJE O PEVAČICINOM NOVOM DEČKU: Adel uživa u romansi sa poznatim reperom, a ovi detalji o njemu su posebno zanimljivi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Recording Academy/GRAMMYs

Vlasnica hita „Someone Like you“ (32) i Skepta (38) rođeni su u okrugu Totenhem u severnom Londonu. Upoznali su se ranijih godina pre nego što je njihova veza postala romantična.

  • Adel mi stalno šalje SMS-ove i drži me pod kontrolom – rekao je reper za "Evening Standard" dok je razgovarao o njihovom prijateljstvu u intervjuu iz novembra 2016. godine.

  • Ona mi govori kako stvari stoje. Ona je najveći umetnik na svetu, brate, i ne vidiš je u novinama svaki dan – dodao je on.

Reper je tada objavio da nije planirao da sarađuje sa Adel na novoj muzici, pa je istakao: „Sa Drejkom i Adel, pre svega sam srećan što me poštuju kao umetnika i čoveka.“

O njihovoj vezi počelo je da se priča u septembru 2019. godine nakon što je ona navodno prisustvovala njegovoj rođendanskoj zabavi u Londonu. Podstakli su glasine o romansi nakon pisanja Instagram komentara, u kojima su flertovali jedno s drugim, ispod fotografije dobitnice Gremija.

Podsetimo, Adel je prethodno je bila udata za biznismena Simona Koneckog, sa kojim ima 8-godišnjeg sina Angela. Bivši par obelodanio je vezu u januaru 2012. godine, tajno se venčao u decembru 2016. godine i objavio raskid u aprilu 2019. Adel je u septembu te godine podnela zahtev za razvod od biznismena.



Kada je reč o njenom novom partneru Skepti, evo nekoliko detalja koje niste znali:

On je otac

Hip-hop umetnik ima dvogodišnju ćerku koja se zove River. Nikada nije javno komentarisao majčin identitet, iako je u intervjuu za "Apple Music" u junu 2019. otkrio da je prethodno imala dva pobačaja.

Sarađivao je sa nekim od najvećih muzičkih imena

Od pokretanja svoje muzičke karijere ranih 2000-ih, Skepta je sarađivao sa ljudima poput Drejka, Didija, Frank Ocean-a i A$AP Rocky-ja.

Ranije su ga povezivali sa manekenkom Naomi Kempbel

Pričalo se da je muzičar izlazio sa Naomi Kempbel 2018. Pojavili su se na naslovnici britanskog magazina "GQ" tog aprila, ali je Naomi (50) kasnije iste godine prestala da prati Skeptu na Instagramu nakon što je objavio da je postao otac. Čini se da su ponovo bili u dobrim odnosima ovog septembra, kada mu je ona čestitala rođendan putem Instagrama, nazvavši ga „odanim prijateljem koji je tu kad je važno“.

Pomogao je da sagradi kuću za svog oca

Skepta je delio fotografije putem Instagrama u februaru 2016. godine, kada je sagradio kuću za svog oca Džozefa Adenugu u Nigeriji. Takođe je pomogao da se sagradi igralište za decu u okolini. „Moje srce se smeje“, napisao je Skepta tada na Instagramu.

Ima poznatog brata

Njegov mlađi brat, Džejmi Adenuga, takođe je reper, profesionalno poznat kao Jme. Oni su 2005. osnovali svoj bend "Boy Better Know".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz