Pretraži

Izvajani mišići u petoj deceniji: MC Stojan oduševio sve izgledom, pa otkrio bez čega ne započinje dan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan početkom ove godine kročio je u petu deceniju života, ipak po mišljenju mnogi izgleda bolje nego ikada, a sada je otkrio deo svoje rutine zahvaljujući kojoj i dalje privlači veliku pažnju ženskog dela publike.

Poznato je da su pevača proslavile zanimljive i kontroverzne numere, kao i dueti sa nekim od najvećih zvezda sa naših prostora. On je takođe od svog pojavljivanja 2005. godine privlačio veliku pažnju i svojim izgledom.

Iako je početkom ove godine napunio 41. godinu, MC Stojan je i dalje miljenik ženskog dela publike. On je retko delio detalje svog privatnog života, ipak poznato je da do sada nije stao na „ludi kamen“, kao i da je pre nekoliko meseci uplovio u vezu sa pevačicom Zoranom Mićanović. Njihova ljubav bila je kratkog daha, ali su oni ostali u prijateljskim odnosima, te se i dalje „peckaju“ preko društvenih mreža.

Popularni izvođač je sada otkrio tajnu svog neverovatnog izgleda u petoj deceniji, a po svemu sudeći stvar koju ne propušta svakog jutra je trening. On je podelio fotku iz kućne teretane i pokazao kako izgleda njegova jutarnja rutina.

„Čim otvorim oči, odmah se hvatam za tegove“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Potom smo imali priliku da vidimo fotku MC Stojana nakon određenog treninga, a ono što je definitivno jeste to da bi mu na izgledu pozavidele i mnogo mlađe kolege.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz