Pretraži

MC Stojan i Zorana Mićanović ponovo zajedno?! Bivši par zajedničkim objavama zaintrigirao javnost, fanovi komentarišu samo jedno (FOTO/VIDEO)

Showbiz
0
zorana micanovic mc stojan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač MC Stojan i njegova bivša devojka Zorana Mićanović zajedničkim objavama privukli veliku pažnju pratilaca, pa podgrejali nove sumnje.

Kratka, ali turbulentna veze između pevača MC Stojana i njegove 22 godine mlađe koleginice Zorane Mićanović bila je česta tema medija, a vest o njihovom raskidu naišla je na razočarenje mnogih.

Premda je njihova veza nije dugo trajala, javnost je ispratila sva dešavanja između dva pevača, kao i njihov iznenadni prekid koji je usledio nakon jednog snimka koji je izvođač objavio sa jednog putovanja.

I mada je od njihovog raskida prošlo svega nekoliko meseci, oni su pre nešto više od mesec dana nastupali zajedno, što je bio njihov prvi zajednički nastup nakon raskida.

Photo: M.M./ATAImages

„Mi smo ostali u super odnosima. Ljubav svakako ostavi trag, ali smatram da smo u istoj kući, bavimo se istim poslom, kolege smo, ne treba da ne pričamo“, rekla je Zorana, na šta je MC Stojan dodao:

„Umemo da razdvojimo poslovno i privatno. Imamo nastup u Budvi, pa smo se iz tog razloga sastali, a i nisam je video dugo, tako da sam je se uželeo. Nismo se videli mesec – mesec i po dana sigurno, od njenog rođendana. Bilo je treme kada sam čuo da stiže, nisam je video dugo“, rekao je reper tom prilikom, što je i Zorana potvrdila.

Ipak, i premda su tada tvrdili da umeju da „razdvoje poslovno od privatnog“, ipak njihove najnovije objave upućuje na nešto drugo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Naime, MC Stojan je prvo na svom profilu objavio zajedničku fotografiju iz lifta, a onda je usledio snimak na kom njih dvoje sede jedno pored drugog, gde MC Stojan pita Zoranu:

„Jesam li tebe naježio?“, na šta se ona nadovezuje:

„Mene jesi“, nakon čega ju je poljubio u rame.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Ove objave nekadašnjeg para privukle su veliku pažnju korisnika društvenih mreža koji sve više pričaju o njihovom pomirenju. I premda se ni Zorana ni Stojan nisu zvanično oglasili po ovom pitanju, njihove objave su mnogima jasan znak da varnice među njima i dalje postoje.

„Baš je lepo videti dve srećne i zaljubljene osobe“, „Tako ljubav pobeđuje“, „Najljepši i najslađi par“, „Lepote naše“, bili su samo neki od komentara ispod njihove objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz