Pretraži

„MARKO NEĆE PRISUSTVOVATI“: Luna Đogani odbrojava sitno do porođaja, otkrila kako teku pripreme

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Oni su pre izvesnog vremena na letovanju, uz pomoć ćerkice Mije, podelili sa svojim fanovima da su odlučili da se njihova ćerkica zove Lana.



Tako će njihove naslednice imati početna slova njihovih imena, a Luna je više puta isticala koliko su uzbuđeni, kako oni tako i Mia koja se priprema za ulogu starije sestre.

Influenserka često na društvenim mrežama deli detalje svoje druge trudnoće, a s obzirom na to ovu trudnoću provodi mnogo aktivnije zbog brige o dvogodišnjakinji, ona je priznala da joj vreme mnogo brže prolazi.

Nedavno je ponovo dozvoljeno prisustvo oca na porođaju, koje je neko vreme bilo zabranjeno zbog pandemije, pa je Luna sada otkrila da li će Marko ovaj put biti prisutan.

Verovatno neće, zato što je u pitanju carski rez, i tada nije dozvoljeno prisustvo bilo koga, sem doktora, ali daće Bog, da imamo apartman da Marko dođe sa Miom i da vide bebu i mene. Bićete obavešteni na vreme, polako odbrojavamo, još mesec i po najviše. Ova trudnoća je baš proletela – rekla je Luna, piše "Kurir".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz