Pretraži

„MARKO NE MENJA PELENE“: Katarina Grujić iskreno o ulozi majke, Gobelji i bebi Katji

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Otkako je postala mama, Kaća ima više obaveza, a sdaa je otkrila i kako joj se svet promenio kako je na svet došla beba Katja.  • Promenio mi se način života, ali na mnogo bolje i lepše. Mnogo sam ispunjenija u životu. Uloga majke je za mene najbitnija i najlepša uloga u životu koja može da se desi. Sve što se promenilo – istakla je za Blic Kaća i dodala:

– Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za ćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. I naravno posle nje, moja karijera.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

Kaća je ćerkicu dobila u braku sa njenim suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, koji se, kako pevačica kaže, dobro snalazi u ulozi oca.

  • Marko se pokazao najbolje što može. Sve radi bara-bar sa mnom, osim što ne menja pelene. To mu ne dozvoljavam. Ali sve u svemu stvarno je dobar. On je već razmazio ćerku. Samo je grli i nosi. Definitivno će je razmaziti još više kad bude odrastala, a ja ću verovatno biti onaj strožiji roditelj – kaže Kaća i dodaje da njih dvoje nikad nisu imali problema u vezi.

  • Mi smo uvek bili čvrsti, ali uvek se razumemo i podržavamo se. Nismo nikada imali problema, svađa. Katja je mogla samo da ulepša naš svet, ništa više – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz