Pretraži

Torta, vatromet, prskalice i odabrano društvo: Supruga našeg fudbalera priredila izabraniku rođendansku proslavu za pamćenje

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Supruga našeg fudbalera Marka Gobeljića, pevačica Katarina Grujić, priredila je suprugu proslavu rođendana za pamćenje, a fanovi ne prestaju sa čestitkama.

Naša poznata pevačica Katarina Grujić i njen suprug, naš fudbaler Marko Gobeljić uživaju u ljubavi i skladnom odnosu još od 2020. godine. Oni su svoju vezu 2022. godine ozvaničili brakom, a kao kruna njihove ljubavi 2021. godine stigla ćerkica Katja.

Njih dvoje važe za jedan od omiljenih poznatih parova,  zbog svog stila života, ali i beskonačne ljubavi koju dele i koju ne pokušavaju da sakriju.

Oni predstavljaju veliku podršku jedno drugome i zajedno prolaze kroz sve važne momente u životu, pa su tako sada proslavili još jedan važan dan.

Naime, poznatom fudbaleru danas je rođendan, a njegova supruga je ovim povodom priredila prelepo iznenađenje. Ona je u njihovom stanu organizovala pravu malu zabavu kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji kako bi dočekali Markov rođendan, a u ponoć su izneli tortu dok su mu pevali rođendansku pesmu, dok su svi gosti u rukama imali prskalice.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Marko je bio i više nego oduševljen,  nakon prelepe proslave Katarina je na svom profilu objavila niz fotografija sa suprugom, a u opisu je napisala:

„Srećan rođendan tajo!“

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Marko je odmah reagovao na ovu objavu i ostavio srce u komentaru, a njihovi fanovi ne prestaju sa čestitkama.

Podsetimo se, Katarina neretko govori o njihovom odnosu, a jednom prilikom je otkrila kako je to biti žena fudbalera,
ali i kako je imati pevačicu za ženu.

„Jako mi znači kada dobijem komplimente, uvek mi treba minimum dva sata da se spremim. Marko mi samo kaže : „Bukvalno kada obuvaš cipele kaži mi da se spremim“. Meni nije teško kao ženi fudbalera, navikla sam na taj život u koferu, a njega moraš da pitaš koliko je teško biti muž pevačice“, rekla je ona za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz