Pretraži

„Sad će svaka žena tražiti isto od muža!“ Vlasnik popularne kompanije napravio skulpturu posvećenu supruzi, ali ovim potezom nisu baš svi oduševljeni

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/zuck

Vlasnik popularne kompanije u čast svojoj ženi napravi skulpturu u njihovom dvorištu, pa potezom šokirao ceo svet.

Mark Zuckerberg je računarski programer, vlasnik i glavni tvorac društvene mreže Fejsbuk. On je došao na Forbesovu listu najbogatijih Amerikanaca, zauzevši 321. mesto, čime je postao najmlađa osoba ikada koja se pronašla među prvih 400 na Forbesovoj listi.

Osim uspeha na poslovnom planu, on se takođe može pohvaliti i veoma uspešnim privatnim životom. Naime, on je od 2012. godine u skladnom braku sa Prisilom Čan. Oni su sada već više od deceniju zajedno, a kao rezultat njihove ljubavi došlo je troje dece.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Posle godina pokušavanja da dobiju decu oni su 2016. dobili prvo dete, dok su samo 15 meseci kasnije dobili drugo, a prošle godine na svet je stigla i njihova treća naslednica.

Njihova ljubav već dugo oduševljava javnost, a Mark je više puta pokazao koliko je privržen svojoj supruzi, a sada je jednim potpuno neočekivanim gestom zadivio ceo svet.

Naime, on je odlučio da mu nije dovoljno da samo u kući gleda svoju suprugu, pa joj je u dvorištu njihove vile sagradio statuu.

Ova statua nije bilo kakva, ona je zelena i ogromna, i obmotana je srebrnom konstrukcijom koja podseća na tkaninu dok se viori na vetru, a takođe podseća i na krila. Ova „oda“ njegovoj lepšoj polovini, postavljena je u dvorištu njihove kuće, i delo je umetnika Danijela Aršama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

„Vraćanje rimske tradicije pravljenja skulpture posvećene supruzi“, napisao je Zukergeber, a njegov postupak je naišao na zanimljive komentare na Instagramu.

„Sad će svaka žena tražiti isto od muža!“, „Pitam se šta će se desiti sa njom ako se rasture?“, „Zašto avatar, pobogu Mark?“, „Kakva oda ljubavi prema ženi“, bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz