Pretraži

Marina Visković vrelim izdanjem zapalila Instagram: Pevačica pozirala u nikad kraćoj haljini i pokazala telo od kog zastaje dah (FOTO)

Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Marina Visković ne prestaje da oduševljava fanove svojim zanosnim izgledom i zgodnim telom koje je rezultat dugogodišnjih napornih treninga, a novim fotografijama još jednom je uspela da privuče svu pažnju javnosti.

Marina Visković već godinama važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica. Ona neprestano oduševljava svojom vitkom linijom, a njene česte objave sa treninga pokazuju i odakle potiče takva figura.

Ipak, najveću pažnju publike ona privlači provokativnim fotografijama u bikinijima, kao i u uskim haljinama. Tako je ona sada ponovo privukla pažnju nakon što je prvo objavila snimak u kupaćem koji je istakao sve njene atribute, a potom i fotografijom u uskoj leopard haljini koja pevačici stoji kao da je stvorena za nju, a ispod koje se video čipkasti brushalter.

 

Marina svakako privlači veliki broj pogleda na sebe, i premda deluje da je ona uvek u pokretu i da je uvek za ludu zabavu, ona je sada u jednom intervjuu otkrila da najviše uživa kada ima mir.

„Ne idem nigde, jer moji prioriteti su se malo godinama promenili i sada mi je najdragocenije da ležim kod kuće i da gledam ‘Dva i po muškarca’ , i to mi je prioritet i sve što ugrožava taj moj da kažem mir meni ne prija. Malo se ja sad zezam, ali u suštini više pažnje poklanjam tom nekom miru. Smatram da sam dosta godina tu i ne želim da silim ni druženja ni pojavljivanja, niti ja od nekoga zahtevam to, niti bilo ko od mene to zahteva, tako da ponašamo se u skladu sa svojim osećanjima i to je jedino normalno“, rekla je ona za „TV E“

I s obzirom na to da je i sama svesna da pažnju njenih fanova privlače njene fotografije u kupaćim kostimima ona je najavila da to možemo od nje da očekujemo i ovoga leta.

Podsetimo se, ona je nedavno takođe zapalila Instagram fotografijama u bikiniju koje je uslikala tokom svog putovanja u Monte Karlo, gde je uživala u odmoru u društvu svoje prijateljice.

„Sijaš kao Monte Carlo“, „Najlepša devojka na svetu“, „Ti si vatra“, „Top si lepoto“, „Prelepa„, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod njenih fotografija koje su velikom brzinom dobile mnoštvo sviđanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz