Pretraži

Uska leopard haljina i nikad dublji dekolte: Zavodljivo izdanje Marine Visković zbog kog društvene mreže GORE (FOTO)

Showbiz
0
marina visković
Foto: Instagram printcsreen/marina_viskovic_official

Popularna pevačica Marina Visković zavodljivom fotografijom na Instagramu privukla veliku pažnju na sebe, pa oduševila fanove.

Poznata pevačica Marina Visković ne prestaje da oduševljava fanove svojim zanosnim izgledom i zgodnim telom koje je rezultat dugogodišnjih napornih treninga, a novim fotografijama još jednom je uspela da privuče svu pažnju javnosti.

Poznato je da Marina važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, kao i da vodi računa o svom izgledu, te se često snima kako gotovo svakodnevno trenira.

 

Ona neretko fanovima pokazuje rezultate napornih treninga i to provokativnim fotografijama u bikinijima. Osim izvajanom figurom ona se može pohvaliti i izvanrednim ukusom za modu, a kada se spoji oboje fanovi definitivno ostaju bez teksta.

Tako je sada ona spojila ove dve stvari, pa novim fotografijama oduševila fanove. Naime, pevačica je pozirala u uskoj leopard haljini. Haljina se pružala do poda, a ono što je naročito izdvojilo ovu haljinu jeste veoma dubok dekolte.

Ova fotografija je za kratko vreme dobila preko 1000 sviđanja, kao i veliki broj oduševljenih komentara.

„Žena mačka“, „Bomba“, „Goriš“, „Ju koje ludilo“, „Marinice idemo“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na račun njenog zavodljivog izgleda.

 

Podsetimo se, pevačica je nedavno odgovarala na pitanja na Instagramu, pa je tom prilikom odgovorila na jedno pitanje koje se tiče njenog privatnog života.

„Kada ćeš se skrasiti, u smislu muž, porodica, deca?“, glasilo je pitanje.

Marina je na ovo odgovorila u svom stilu, te je snimila ekran TV-a na kom se prikazivala serija sa Eštonom Kučerom i tako otkrila ko je njen „celebrity crush“.

„Nadam se ubrzo! Demi smo ispratili, samo Mila da završi svoj ciklus. Realno, mnogo smo lepši par“, napisala je ona, aludirajući na Eštonovu bivšu suprugu, Demi Mur, kao i sadašnju Milu Kunis.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz