Pretraži

Marija Šerifović i Jovana Pajić završile na infuziji! Pevačica jednom fotkom podigla buru na mrežama, pa najavila nešto posebno (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Pevačice Mariju Šerifović i Jovanu Pajić u poslednje vreme sve češće možemo videti zajedno, a sada je Marija jednom fotkom najpre zabrinula, a potom i nasmejala svoje pratioce na društvenim mrežama.

Jovana Pajić se ovog leta vratila na scenu u velikom stilu sa hitom „Ludilo moje“, koji je po mišljenju mnogih obeležio ovu godinu. Nakon razvoda od Saleta Tropika, Jovana se ponovo fokusirala na svoju karijeru, te je pored pesme i nastupala celo leto.

Najveću podršku joj je sa javne scene pružila Marija Šerifović, koja joj je i dugogodišnja prijateljica. Jovana nastavlja da radi na novim projektima rame uz rame sa Marijom, a sada su one jednim potezom otkrile da se sprema nešto novo.

Marija je najpre sve zabrinula slikom na kojoj ona i Jovana primaju infuziju, ali njihovo poziranje i opis su razjasnili, ali i nasmejali sve.

„Zvanično su krenule pripreme za novu pesmu 😂🚑⛑️☄️🌪️⚡️💉💊🙏🏻 Bože daj mi snage i mudrosti 😮‍💨“, napisala je ona ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

O odnosu dve pevačice spekuliše se već neko vreme, ali se čini da njih dve ne mare za tračeve, te da su nastavile njihovo blisko druženje. Jovana se ipak nedavno na jednoj televiziji osvrnula na ovo prijateljstvo i priznala da ne mari za priče koje ih prate.

„Sa Marijom se družim više od 15 godina. I letujem, i zimujem, i dolazim kod nje, i ona dolazi kod mene, ona zna moju deca odrođenja, evo sad ja njenog sina. Nikad nikome nije bilo tada zanimljivo. I niko to nije dovodio u taj kontekst. I odjednom, promenom mog statusa se to dovodi u pitanje. Na kraju krajeva, i da je to istina, pa da li ću ja sad stvarno sesti pored nekog i reći: “Da, tačno je”. Shvatila sam da šta god da kažem, to neće biti dovoljno, jer se mojim odgovorom neće zadovoljiti ničija znatiželja. Pustim da svako misli ko što hoće“, rekla je ona tom prilikom za „Televiziju E“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz