Pretraži

Marija Šerifović dirljivom objavom privukla veliku pažnju: Pevačica zabeležila poseban momenat, pa raznežila fanove (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Marija Šerifović jednom objavom na svom profilu je privukla veliku pažnju svojih pratilaca, a poruka koja se našla ispod objave raznežila je sve.

Krajem prošle godine Marija se po prvi put ostvarila u ulozi majke. Ona je postala ponosna mama dečaka Maria, koga je dobila procesom surogat majčinstva u Americi.

Premda je vest da će postati majka dugo čuvala u tajnosti, pa svojom objavom da se ostvarila u ulozi roditelja, šokirala sve, od trenutka kada je mali Mario stupio u njen život pevačica ne prestaje da deli dirljive momente koje proživljava sa sinom, a sada je novom objavom raznežila fanove i privukla veliku pažnju javnosti.

Naime, ona je na svom profilu objavila sliku svog naslednika i pokazala kako je mali Mario naučio da puzi, a osim njega na istoj fotografiji se pronašao i njen pas Hak, koga su njeni fanovi imali prilike više puta da vide na njenim klipovima koje pevačica redovno objavljuje na Jutjubu.

„Moji“, napisala je pevačica ispod dirljive objave koja je oduševila sve.

Foto: Instagram printscreen/serifovic

Podsetimo se, Marija je nedavno takođe obradovala svoje pratioce i to kada je objavila da je 12. maja u tajnosti krstila svog sina.

Ona je na svom Instagram profilu podelila kadar iz Hrama, a na fotografiji se može videti kako kum drži malenog Maria.

“Juče smo slavili Vasilija Ostroškog, zatim moj prvi Američki Mother’s day, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božje dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla a ja od tuge i ljudi“, napisala je Marija tom prilikom ispod objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz