Pretraži

Marija Mikić otkrila koje ime je izabrala za svoju naslednicu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nedugo nakon tog nastupa, Marija i njen partner organizovali su pravu feštu na Kalemegdanu, kada su iz malih protivpožarnih aparata ispavljivali dim u roze boji, aludirajući na to da čekaju devojčicu.

Pevačica je sada rešila da otkrije i koje ime su ona i njen izabranik pripremili za svoju naslednicu.



  • Mnogo sam srećna jer čekam devojčicu, koju sam i priželjkivala. lako smo se isprva samo šalili da će se zvati Đurđa, odlučili smo da joj damo upravo to ime. Ne znamo nikog s tim imenom, kratko je i efektno – rekla je Mikićeva za Gloriju, pa nastavila o teškom periodu kroz koji je prošla na početku trudnoće.

  • Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava – istakla je pevačica.

Prema njenim rečima, najvažnije joj je da je beba zdrava.

  • Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je – iskrena je ona, koja kaže da još uvek ne planira da se uda.

  • Još ne planiram da se udam, bar dok ne prođe ova pandemija. Okupljanje u ovim uslovima, uz moju trudnoću, nije pametno zaključila je Marija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz