Pretraži

Marija Mikić otkrila koje estetske korekcije je radila i zašto se pokajala (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Marija Mikić je od početka svoje muzičke karijere nekoliko puta menjala imidž, a javnosti je postala poznata kada je imala smeđu dugu kosu.

Nakon toga ona je rešila da se ofarba u plavo, a tom stilu ostala je duže vreme dosledna. Ipak, pred kraj 2020. Mikićeva je iznenadila sve novom promenom kada je izgled u pitanju. Ona je tada svoju dugu kosu na iznenađenje mnogih skroz skratila, a od tada nije drastično menjala imidž.

Photo: Instagram/wwwmarijamikiccom

Photo: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

A, kada su u pitanju estetske korekcije, pevačica je u našoj emisiji otkrila da je imala dve, a potom i precizirala o čemu se radi:

– Vidim da sve to zanima. Radila sam usta, jako malo i pokajala sam se zbog toga – rekla je ona i dodala:

– Takođe, radila sam podočnjake, od umora su mi se napravili. To nije ništa strašno, postoji jedan špric koji popuni sve neravnine, i to radim na svakih šest meseci.

Takođe, ono što je Marijine fanove još zanimalo je i čime bi se ona bavila da nije pevačica.

Bila bih producent. A, ono što bih volela, a ne mogu to je da sam medicinski radnik. Pogrešila sam profesiju – našalila se Marija, koja će se 3. marta takmičiti na Beoviziji sa pesmom "Ljubav me inspiriše".

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte šta Marija radi u slobodno vreme, ko joj je bio uzor kad je bila mala, kada je prvi put uzela mikrofon i zapevala, ali i da li sebe vidi u ulozi majke:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz