Pretraži

Marija Mikić o prijateljstvima na javnoj sceni (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nedavno je reper Cvija otvorio još jednu prodavnicu njegovog brenda, a na samom otvaranju prisustvovala je i pevačica Marija Mikić, njegova drugarica i koleginica, te je tom prilikom iskreno rekla šta mislio o prijateljstvima na javnoj sceni.

Mnogo sam dugo bila iza kamere i mnogo sam upoznala ljudi i nisam se nikad trudila uopšte da budem u tom nekom društvu, jer prosto mi ne odgovara, energija, ni pravac, ni ciljevi, družim se sa onim ko mi prija i mislim da mogu na prste jedne ruke da nabrojim ljude, sa javne scene, da kažem da su poznati, da ih pozovem u nekom trenutku ili nešto da tražim, da tražim neku uslugu prijateljsku ili nešto. Ali meni se Cvija ne računa, Cvija mi jedrug otkad znam za sebe. 



Veliki uspeh je postigla i ostvarila sa pesmom ,,Jul", koju je nedavno izbacila, a ovom prilikom je najavila novu pesmu kojom će uskoro obradovati publiku.

Pa evo javno da se pohvalim da je moja pesma ,,Jul" treća najslušanija pesma na IDJVideos kanalu već neki period, šta sam ja saznala tek pre tri dana, tako da će IDJ stati iza mene ceo moj sledeći projekat i Vuksa naravno i pesma ,,Kombinacija" i ja se nadam da će izaći sredinom novembra i to je nešto u šta se najviše uzdam do sada – iskrena je bila Marija. 

Ako niste pogledali najnovije izdanje emisije IDJHOT, možete pogledati u videu ispod i saznati šta je još Marija rekla kada je u pitanju njen ljubavni život i svadba, koja uskoro treba da se dogodi. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz