Pretraži

MARIJA MIKIĆ EKSKLUZIVNO ZA IDJTV POSLE VERIDBE: Možda se uzmemo sledeće nedelje

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Iako je izbegavala da pokazuje svoje partnere u prošlosti, krajem februara ove godine javno je pokazala Jovana Popovića, izabranika sa kojim je odlučila da provede ostatak svog života. Za portal nam je otkrila kako su obeležili proteklo veče i da li je očekivala ovaj čin od svog dečka.

  • Očekivala sam i nisam. Nemam pojma – započela je uzbuđeno Marija


  • Mi smo pričali o tome, a iskreno jesam očekivala, ali onda me je toliko iznervirao, jer se namerno posvađao sa mnom za rođendan, jer je verovatno shvatio da ja očekujem, pa da bi mi sve srušio on  se namerno posvađao sa mnom zbog gluposti. Dolazim do kumova posle i kažem im ,,Je l on normalan?"  a kuma ga opravdava da je popio malo, a ja znam da nije. Namerno mi je nešto prebacio, da bih se ja smorila i da bi mi skroz iz glave izašlo i da ne bih očekivala da me on zaprosi. To su njegove fore – istakla je Marija.

Iako su utisci i dalje sveži, otkrila nam je kako se sada oseća i da li se nešto promenilo od samog čina prosidbe.

  • Ništa se nije promenilo. Jako sam uzbuđena. Nisam još stigla ni da odgovorim svima, imam sto hiljada poruka u telefonu. Volim ga još više, a osećaj je prelep – rekla je Mikićeva, pa progovorila o samom venčanju.  

  • Nismo dogovarali datum samog venčanja. Kod nas se to nikad ne zna. Može da bude i sledeće nedelje – rekla je ona kroz šalu i dodala: 

  • Što se tiče venčanja, zamišljam da bude kao žurkica opuštena sa našim najdražim ljudima 

S obzirom na to da je na rođendanu bilo dosta zvanica, Marija je rekla da su svi bili upućeni u iznenađenje koje joj se spremalo, ali da su mudro ćutali kako bi iznenađenje bilo uspešno. 

Ona je fotografije sa ovog događaja podelila i na svom Insta storiju, i ovom prilikom se izabraniku obratila dirljivim rečima: 

– Dobri moj Joco, jedini si koji je u meni probudio ono sto niko nikada nije i kome sam dala celu sebe onakvu kakva jesam. Ispunio si sve o cemu sam oduvek mastala. Htela sam da imam svoj film, svoju Beleznicu, ti si mi to dao. Od danas cu taj film gledati svakog dana. Ako si ti ptica i ja sam ptica. Da, da, da, da i još 100000000000x da!!!!!! Hvala ti sto postojis, takav kakav jesi, luckast, svoj, moj, najlepsi!!!!!!! Starimo – napisala je ona. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz