Pretraži

MANIFESTOVALE SOPSTVENE TEKSTOVE: Angellina otkrila kako je Emina savetuje

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ angellinaofficial

Emina Jahović već dugi niz godina važi za pevačicu i autorku koja je na samom vrhu scene, a njenim stopama polako ide i Angellina, pevačica i autorka koja polako ali sigurno osvaja muzičku scenu. 

S obzirom na to da važe za jedne od retkih koje i pevaju, ali i pišu svoje tekstove, zanimalo nas je šta Vujovićeva misli, koja je bolja?  • Ne mogu da kažem koja je bolja, mislim da smo fenomenalne svaka na svoj način. Ona je definitivno duže u tome. Jedna je od retkih kantautora i ima baš ozbiljan rispekt od mene za to. Velika mi je čast što smo se spojile i što i ona, kao kantautor, potvrđuje moj rad i pristala je i da snimimo i duet. Skroz smo se osetile, svaka je svoja, a zapravo imamo toliko sličnih stvari – iskrena je bila Angellina. 

S obzirom na to da Emina ima daleko više iskustva u pisanju tekstova, iskreno je posavetovala Angellinu, vođena sopstvenim iskustvom. 

  • Rekla mi je ,,Moraš da paziš šta pišeš u pesmi". Rekla je ,,Ja sam provalila da ono o čemu pevam, to i privlačim na kraju" i kaže ,,Kada sam rekla "Muško više ne mogu"  kao da sam isekla taj deo u svom životu", ali dala mi je i još par primera pored ovoga. Šta zračiš to i privlačiš, manifestuješ na neki način, to je definitivno. Razmišljam i da izbacim neku pesmu kao ,,Pare, pare, moć, moć " – našalila se ona. Strava je savet i ima smisla – istakla je ona, pa nam otkrila i kada je i ona sama "manifestovala" situacije.

  • I ja sam kod sebe prizivala situacije. ,,Budi u blizini" je kao moja vizija, znala sam da će se tako nešto i dogoditi i tako sam i napisala pesmu, pa je na kraju tako i ispalo, kao i pesma ,,Biram te" – otkrila nam je Angellina, te potvrdila davne spekulacije kako su joj to autobiografske numere. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz