Pretraži

MANESKIN OTKAZUJE EVROPSKU TURNEJU: Evo zbog čega neće nastupati (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/maneskinofficial

O ovoj odluci članovi grupe obavestili su obožavaoce na svojim zvaničnim Instagram profilima.

Kako su rekli, ta odluka je doneta zbog nestabilne situacije sa koronavirusom.

– Zdravo ljudi, veoma nam je žao, ali moramo da vam kažemo da moramo da odložimo celu turneju po Evropi 2022. i ArenasTour u Italiji zbog situacije sa koronavirusom. Izuzetno nam je žao – započeli su oni u videu koji su pripremili i podelili na društvenim mrežama.

Screenshot: Instagram/ykaaar

Screenshot: Instagram/ykaaar

 

Kako su rekli, puno su radili za ovu turneju i sve je bilo spremno za početak, ali nažalost poslednjih nekoliko dana smo imali loše vesti o kapacitetu mesta.

– Ne možemo da garantujemo sve nastupe, jer svaka zemlja ima svoja pravila, i toga se, naravno, moramo držati, jer moramo da vodimo računa da naše svirke budu potpuno bezbedno za sve.

Screenshot: Instagram/ykaaar

Screenshot: Instagram/ykaaar

Ovim gestom razočarali su brojne fanove koji su nestrpljivo iščekivali njihove koncerte, a među kojima su i brojni naši građani koji su želeli da pobednike Evrovizije slušaju u Beču.

Ipak, većina ljubitelja ovog rok benda imala je razumevanja, a oni su obećali da će u što kraćem roku saopštiti nove datume za turneju.

  • Zaista nam je žao i nadamo se da ćemo imati priliku da vam saopštimo nove datume što je pre moguće, a najkasnije do 1. marta 2022. Hvala vam na strpljenju i podršci, svi smo zajedno u ovoj situaciji tako da samo moramo da izdržimo, ali vratićemo se, kunemo se, i biće još bolje – glasi emotivna poruka Damjana, frontmena ove italijanske grupe.


Još uvek nije poznato da li će fanovima uplaćen novac biti vraćen, ili samo prebačen za novi datum.

Podsećamo, kontroverzna četvorka, koja svojim izgledom ali i muzikom privlači pažnju publike, predstavljala je prethodne godine Italiju na takmičenju Evrovizija, kada su odneli ubedljivu pobedu pesmom "Zitti E Buoni".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz