Pretraži

Manekenka Emili Ratajkovski ne plaća kiriju zbog rupe u zakonu!

Showbiz
0
Screenshot:Instagram/emrata

Emili Ratajkovski i njen suprig žive u potrkovlju u Njujorku u kome ne plaćaju kiriju i duguju više od 120.000 dolara! Zahvaljujući "rupi" u zakonu zbog kojih im stanodavac ne može ništa.

——————– Sponsored ——————–

"Zakon o potkrovljima" donet 1982. u Njujorku, brani vlasnicima nekretnina da izbacuju umetnike i druge "stanare niskih prihoda", pa makar oni živeli i protivzakonito u njihovim potkrovljima.

"Post" je objavio da producent, stoga, ne plaća kiriju i da je gazdi dužan više od 120.000 dolara, ali da zakon onemogućava da ga vlasnik nekretnine izbaci.

Emili i Sebastijan, inače, u Los Anđelesu imaju stan vredan dva miliona dolara, ali iz inata žive u njujorškom potkrovlju i odbijaju da plate kiriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Husband ❤️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Feb 14, 2019 at 11:55am PST

 

Imovina manekenke procenjena je na oko osam miliona dolara, prenosi "Post".

Emili navodi za ovaj magazin da to rade zbog višeg cilja.

  • Moj suprug je nezavisni filmski producent, zbog čega ljudi pogrešno pretpostavljaju da je bogat. To je lepo ali nije tačno. Odrastao je u kraju u kojem sada živi, i oba roditelja su mu svojevremeno izbačena iz stana u Njujorku jer su stanodavci podigli cene izvan njihove platežne moći. Ja sam se uselila u njegov stan pre godinu dana. Ponosna sam što bije ovu bitku protiv konglomerata nekretnina, koji je kupio zgradu za 40 miliona dolara i širi laži o stanarima kako bi još zaradio. Njujork se veoma izmenio i šteta je što kreativne ljude tera da se odsele iz grada –  izjavila je Emili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz