Pretraži

„Mama izvela sina u šetnju“: Kijanu Rivs glavna tema u Srbiji, a evo kako fanovi komentarišu devojku poznatog glumca zbog koje je na meti negativnih kritika

Showbiz
0
Foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudski glumac Kijanu Rivs je česta meta kritika zbog svoje veze sa umetnicom Aleksandrom Grant koja izgleda kao da je znatno starija od njega, a ne deset godina mlađa.

Holivudska zvezda Kijanu Rivs, stigao je juče u Kragujevac gde nastupa na Arsenal festu, kao gitarista benda „Dogstar“.

Premda je u januaru ove godine najavljeno da će poznati glumac posetiti našu zemlju, ipak, mnogi su sumnjali u ovu informaciju, s obzirom na to da je i ranije najavljivan njegov dolazak u Srbiju, koji se na kraju nije desio.

Ipak, zvezda filmskih ostvarenja „Matriks“ i „Džon Vik“ i „Đavolji advokat“ je na oduševljenje mnogobrojnih fanova stigao u Kragujevac, gde je juče nastupao na Arsenal festu kao gitarista benda „Dogstar“.

Ipak, naša publika nije jedina čiju pažnju privlači slavni glumac. Naime on već godinama uvažava veliku svetsku slavu, a najviše pažnje fanova privlači njegova veza sa Aleksandrom Grant zbog koje je glumac česta meta oštrih kritika.

Poznati par se upoznao još 2009. godine, a prvi put su se u javnosti pojavili 2019. godine u Los Anđelesu. Malo nakon što su obelodanili svoju vezu glumac je naišao na mnogobrojne kritike, a najviše se komentarisalo kako njegova izabranica nije dovoljno lepa za njega i mada je deset godina mlađa od glumca, izgleda znatno starije od njega, a negativni komentari nisu izostali ni nakon fotografija koje su isplivale u javnost, a na kojima je bio poznati par koji se šetao ulicama Njujorka.

„Ona ima 49 godina? To je neka greška, sigurno ste mislili 79“, „Mama izvela sina u šetnju“, „Predvečernji izlazak s bakom“, „On ide nizbrdo, a ona ga tamo vodi“, „Je l’ ovaj čovek zna kakvu bombu može da ima pored sebe“, bili su samo neki od komentara koji su tada osvanuli na društvenim mrežama.

Credit: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, uprkos mnogobrojnim osudama, glumac neprestano ističe koliko je srećan u vezi sa svojom devojkom, a on je prošle godine u intervjuu za „People“ na pitanje kada je poslednji put osetio blaženstvo, istakao:

„Pre nekoliko dana sa mojom dušom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smejali smo se, smejali i kikotali. Osećam se odlično. Bilo je jako lepo biti zajedno“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz