Pretraži

MALO SMO ZABORAVILI DA JE PESMA TA KOJA TREBA DA SE SLUŠA: Sha o svom novom albumu „TIMELESS“ (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nenada smo ugostili u našoj emisiji IDJHOT Specijal i razgovarali o albumu i saradnjama, ali i kako je zadovoljan uspehom koji je postigao.

On je jednom prilikom izjavio da je ovo novi-stari Sha, a nas je zanimalo na šta je konkretno mislio.

Novi-stari Sha u smislu da je evaluirao znači od hip-hopa do nekog trepa. To je neki fazon koji privatno slušam i obožavam. Ja sam totalno u toj muzici, ali sam proteklih godina publici davao ono što oni žele da čuju, nešto što ustvari nije pravi Sha i ovo je sada kako ja volim da kažem vratio sam se sebi i uživam u novom albumu i novim pesmama. Drago mi je što mnogi slušaju ovaj fazon, a bio sam skeptičan da li to može tako da zagrmi, prezadovoljan sam – rekao je on.



Takođe, primetili smo da od šest pesama, tri imaju spot a tri ne, pa smo ga pitali zbog čega je odlučio da to tako odradi.

Razmišljao sam da li sada u ovom periodu, kada je virus korona, da li ulagati u sve spotove, jer to je finansijski onako jedan dobar udarac. Rekao sam hajde tri je sasvim dovoljno, a ona tri ih ima na Spotify-u, Apple-u, tako da ljudi mogu da kupuju, skidaju, kako god – odgovorio je Sha.

On nam je takođe otkrio da li je to dobra taktika, kao i da li pesme bez spota dobro prolaze.

– Da, ja sam uvek za to da se pesma sluša. Neću da izdajem kao neka imena koja mnogo para daju na te preglede i sad je to postalo jedno takmičenje da se pesma gleda, a ne sluša. Malo smo zaboravili da je pesma ta koja treba da se sluša – rekao je on.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz