Pretraži

„MALO JAČA I ALTERNATIVNIJA“: Nakon najavljenog dueta sa Voyage-om, Nucci sprema solo pesmu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ nucciovde

Njih dvojica već duže vreme nižu hitove, a publika je oduševljena što će mladi izvođači još jednom ukrstiti glasove u novoj numeri.Fanovi na pesmu neće morati dugo da čekaju, jer, prema rečima Igora Panića, duet će svetlo dana ugledati vrlo brzo.

  • Pesma "Gad", odnosno duet sa Voyage-om izlazi uskoro – rekao je on.

Nakon toga on je poručio da vremena za predah neće imati, jer sledi i jedna njegova solo pesma.

  • Sledi i jedna moja. Biće malo jača i alternativnija. Videćete sve vrlo brzo – najavio je Nucci i tako oduševio fanove.

Kada je u pitanju njegova muzička karijera, on je nedavno istakao da je ponosan na to što je uspeo sam da se probije do vrha i to bez ikakih skandala.

– Što sam do ovog nivoa došao solo projektima. Bez dueta, skandala, bilo kakvog tuđeg hajpa ili investiranja u bilo kom smislu. Što je moja muzika dopadljiva i alternativnijem krugu slušalaca. I što širim opseg starosti slušalaca iz dana u dan – objasnio je tada Nucci i dodao da ima još dosta toga da pokaže publici.

– Mislim da nisam pokazao ni 30 odsto svojih mogućnosti i ideja. Još dosta toga planiram u muzici, nisam još uvek postiga sve što sam zamislio, videćete – zaključio je izvođač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz