Pretraži

„MALO GA JE ZABOLELO“: Prijatelji otkrili kako se oseća Skot Disik nakon Kortnine objave o trudnoći

Showbiz
0
Photo: Instagram/ letthelordbewithyou

Ona je ovu vest podelila na koncertu Trevisovog benda, a sam način na koji je to uradila je pokupio brojne simpatije



Povodom ovih novosti oglasili su se i njihovi bivši supružnici, prvo Šena Moakler koja im je poželela svu sreću, a sada je izvor za ET otkrio kako se Skot oseća povodom cele situacije.

Skot se trudi da bude što više pun podrške, ali i da se postara za sebe. Malo ga je zabolelo i uvek će osećati ljubav prema Kortni, ali u isto vreme jako je srećan i uzbuđen zbog nje. On želi da nastavi dalje i fokusira se na svoj život.

Podsetimo, Kortni i Skot su bili u vezi skoro 15 godina i imaju troje dece, Mejsona, Penelopi i Rejn, a svoju vezu su završili još 2015. godine.

Ovo će biti prvo zajedničko dete Kortni i Trevisu, a oni su više puta govorili o tome koliko žele da se zajedno ostvare kao roditelji. Sada je izvor otkrio kako se oni osećaju povodom srećnih vesti.

Kortni i Trevis su na sedmom nebu. Ova trudnoća je nadmašila sve Kortnine najveće snove. Kortni i Trevis osećaju kao da je ovo najmagičnija stvar koja je mogla da im se dogodi i potpuno čudo. Oni su presrećni i ne mogu da dočekaju da prođu kroz ovu trudnoću zajedno i prošire svoju porodicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz