Pretraži

Makedonski treper Pajak u pesmi ,,Reskiraj“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Makedonska trep zvezda u usponu Pajak objavio je danas spot za pesmu “Reskiraj” koji se može videti na IDJVideos.TV YouTube kanalu.

Iako već uveliko prepoznatljiv na teritoriji Makedonije, budući da je do sada sve svoje pesme radio isključivo na tom jeziku, ovim novitetom Pajak je odlučio da svoj rad predstavi i široj publici. Pesma “Reskiraj” prva je u nizu onih koje će biti objavljene na srpskom. Muzička karijera ovog momka po imenu Hristijan Nasteski otpočela je još 2018. godine pesmom Nobody, nakon čega je njegovo probijanje do zvezda krenulo uzlaznom putanjom.

Već tokom prošle godine objavio je nekoliko pesama po kojima je postao dosta prepoznatljiv, ali i jako brzo privukao simpatije publike. Neki od hitova koji su se izdvojili a broje višemilionske preglede jesu “Hellboy”, “Dark Side”, “Mama”, “Kraj” i “Nokjva.”

Njegov prethodni singl “Error” objavljen takođe na IDJVideos.TV Youtube kanalu u okviru izdavačke kuće IDJTunes bio je saradnja sa reperom MIC MC i doneo je pravo osveženje na sceni, a ono što Pajaka posebno izdvaja jeste što svoju muziku i tekstove radi sam.

Pesma “Reskiraj” dostupna je na svim digitalnim platformama.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz