Pretraži

,,MAJKA PRAVI SPISAK ZVANICA ZA MOJU SVADBU“: Kaća Živković otkrila nepoznate detalje iz života

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković otkriva da joj je majka u više navrata priznala da bi volela da njihovom kućom trčkara unuče, ali da je ona njenu želju za prinovom za sada uspešno rešila.

– Mama pravi spisak zvanica za moju svadbu, vrlo je duhovita žena. Sve to što radi sa spiskovima je deo njenog šarma. To ne doživljavam kao presiju, već kao humor. Za početak, želi i jedno unuče, međutim, da bismo o tome prestali da pričamo, ja sam joj poklonila jednu čivavu i sada joj je ona centar sveta. Prestale smo da pričamo o bebi, privremeno sam joj okupirala pažnju. Neka ljulja kucu dok ne rodim bebu – istakla je ona.Međutim, iznenadila je sve kada je otkrila da ima majčinski instikt.

–  Imam majčinski instinkt i dete je jedino što zaista želim da se desi, daće dragi bog da do toga i dođe, samo ne znam kada. U životu sam veliki deo želja ostvarila, ovo mi je jedina preostala koja je zaista ogromna. Kad sam bila mala, sve je bilo bezbrižnije, bez mobilnih telefona, bluda, razvrata i nemorala, koje gledamo na televiziji. Te negativne stvari nisu bile tako pristupačne. Sada se detetu svašta plasira i mislim da je teže biti roditelj – dodala je ona u jednoj emisiji.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz